VALPER

  Valper født 22.02.2019.

Dundra Av Vebema og N UCH S UCH DK UCH NORD UCH BH Heizelwood Konzo fikk 8 hanner og 4 tisper!

Begge foreldrene er HD og AD røntget fri, øyenlyst fri og har gjennomført MH. Dundra har også bestått FA. Dundra er  JLPP fri, mens Ted er bærer. Dette vil si at valpene ikke kan ha sykdommen.

Kullet oppfyller Norsk Rottweilerklubbs avlskriterier!

 

Vi er på utkikk etter en fôrvert til en tispe fra dette kullet!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon,
enten på e-post vebema@online.no eller på telefon 970 12 754.

Kjøpe valp?

I vårt oppdrett ønsker vi å få mentalt gode hunder med god helse. Vi liker at hundene har «av og på knapp», altså at de kan slappe av når det ikke skjer noe, men samtidig skal de ha nok motor til å kunne     fungere i konkurranser. Den fysiske helsen er viktig, jeg vil ikke avle på hunder med dårlige ledd, eller andre fysiske plager. Hundene skal selvsagt også ha rasetypisk utseende og mentalitet.

Som oppdretter setter vi krav til våre valpekjøpere. Hundene skal røntges for  HD/Ad og delta på mentaltest. Vi ønsker at flest mulig    øyelyses og deltar på en utstilling etter to. Dette må gjøres for at en kan komme videre i avlsarbeidet, og avle bra hunder.

Dersom du er interessert i valp er det bare å ta kontakt og kanskje komme en tur på besøk. Vi vil gjerne bli litt kjent med dem som        kjøper valp av oss, da det er viktig for oss at valpene kommer til gode hjem. Som valpekjøper vil du få god oppfølging og vi arrangerer valpetreff der vi tar opp ting valpekjøperne lurer på, samt litt              lydighet, utstillingsteknikk mm!